maandag 1 augustus 2011

Heimwee?

Sta je daar afscheid te nemen van al je dierbaren, tranen met tuiten op naar een nieuw avontuur. Weg uit het vertrouwde Nederland. Ergens buiten ons kikkerlandje vestigen is een leuk, spannend, emotioneel avontuur, waar veel bij komt kijken. Gelukkig hebben we tegenwoordig veel 'nieuwe' en snelle manieren om in touch te blijven met lieve familie, die gezellige oude buren of de leuke oud-collega's. Maar ohjee...ineens die ontzettende zin in Hollandse stroopwafels, heerlijke drop of pindakaas. Waar moet je die in godsnaam vandaan halen als je daar in Verweggistan zit.
Treur niet want sinds een poosje hebben we daar de Heimweewinkel voor! Lekker nostalgisch, om even dat gevoel van 'thuis' te beleven met een lekkere kop koffie en een speculaasje, een gewone boterham met kaas of die heerlijk ruikende Zwitsal voor je kleintje.
Fijn als je zelf in het buitenland woont, of een leuke tip voor je lieve zus, vriendin of dierbare die zo ver weg woont en wel eens een shotje Holland kan gebruiken. Enjoy!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten